За сите заинтересирани за нашите услуги, пополнете ја online апликацијата на следниов линк...

 


Lion School - Аеродром

УЧИЛИШТЕ АЕРОДРОМ

Адреса

бул. Јане Сандански бр. 62 влез 1 ст.1

Контакт

тел. 070 328 474 

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 


Lion School - Ново Лисиче

УЧИЛИШТЕ Н. ЛИСИЧЕ

Адреса

бул. Видое Смилевски Бато бр. 30 ст.1

Контакт

тел. 6141 375 070 328 474/078 269 949

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

       

Училиште Аеродром

Адреса

бул. Јане Сандански бр. 62 влез 1 ст.1

Контакт

тел. 070 328 474 

aerodrom@lionschool.mk

Училиште Н. Лисиче

Адреса

бул. Видое Смилевски Бато бр. 30 ст.1

Контакт

тел. 077 908 404 || 070 328 474 || 078 269 949

lisiche@lionschool.mk