За сите заинтересирани за нашите услуги, пополнете ја online апликацијата на следниов линк...

УПИСИ ВО УЧЕБНА ГОДИНА 2014/15

Создадено на Недела, 31 Август 2014

Уписи во новата учебна година 2014/15 од 01.09. до 17. 09. 2014 секој работен ден од 14.00 до 20.00 часот во просториите на училиштата.

ПРОМОТИВНО! 30% ПОПУСТ ЗА КУРСЕВИ ПО ТУРСКИ И АЛБАНСКИ ЈАЗИК

Создадено на Недела, 31 Август 2014

Во оваа учебна година искористете ја можноста да научите турски или албански јазик со промотивен попуст од 30% на редовната цена.

ДОБРЕДОЈДОВТЕ ПРВАЧИЊА!

Создадено на Недела, 31 Август 2014

За сите новозапишани првачиња 1 рата гратис и 50% попуст на учебниците!

КУРСЕВИ ЗА ДЕЦА

Создадено на Понеделник, 24 Февруари 2014
НОВО! Курсеви за деца за дополнителна помош при совладување на наставната програма по англиски јазик во училиштата!

Повеќе...

ПОДГОТОВКА ЗА МЕЃУНАРОДНИТЕ ИСПИТИ IELTS, TOEFL, FCE

Создадено на Недела, 31 Август 2014

Од септември започнуваме со нови курсеви за подготовка на кандидати за полагање на меѓународните испити IELTS, TOEFL и FCE.

Повеќе артикли...

Училиште Аеродром

Адреса

бул. Јане Сандански бр. 62 влез 1 ст.1

Контакт

тел. 070 328 474 

aerodrom@lionschool.mk

Училиште Н. Лисиче

Адреса

бул. Видое Смилевски Бато бр. 30 ст.1

Контакт

тел. 077 908 404 || 070 328 474 || 078 269 949

lisiche@lionschool.mk