За сите заинтересирани за нашите услуги, пополнете ја online апликацијата на следниов линк...

КУРСЕВИ ЗА ДЕЦА

Создадено на Понеделник, 24 Февруари 2014
НОВО! Курсеви за деца за дополнителна помош при совладување на наставната програма по англиски јазик во училиштата!
За повеќе информации јавете се на нашите телефони или посетете не во нашите училишта!

Училиште Аеродром

Адреса

бул. Јане Сандански бр. 62 влез 1 ст.1

Контакт

тел. 070 328 474 

aerodrom@lionschool.mk

Училиште Н. Лисиче

Адреса

бул. Видое Смилевски Бато бр. 30 ст.1

Контакт

тел. 077 908 404 || 070 328 474 || 078 269 949

lisiche@lionschool.mk