За сите заинтересирани за нашите услуги, пополнете ја online апликацијата на следниов линк...

ПРОМОТИВНО! 30% ПОПУСТ ЗА КУРСЕВИ ПО ТУРСКИ И АЛБАНСКИ ЈАЗИК

Создадено на Недела, 31 Август 2014

Во оваа учебна година искористете ја можноста да научите турски или албански јазик со промотивен попуст од 30% на редовната цена.

Училиште Аеродром

Адреса

бул. Јане Сандански бр. 62 влез 1 ст.1

Контакт

тел. 070 328 474 

aerodrom@lionschool.mk

Училиште Н. Лисиче

Адреса

бул. Видое Смилевски Бато бр. 30 ст.1

Контакт

тел. 077 908 404 || 070 328 474 || 078 269 949

lisiche@lionschool.mk