За сите заинтересирани за нашите услуги, пополнете ја online апликацијата на следниов линк...

ПОДГОТОВКА ЗА МЕЃУНАРОДНИТЕ ИСПИТИ IELTS, TOEFL, FCE

Создадено на Недела, 31 Август 2014

Од септември започнуваме со нови курсеви за подготовка на кандидати за полагање на меѓународните испити IELTS, TOEFL и FCE.

Училиште Аеродром

Адреса

бул. Јане Сандански бр. 62 влез 1 ст.1

Контакт

тел. 070 328 474 

aerodrom@lionschool.mk

Училиште Н. Лисиче

Адреса

бул. Видое Смилевски Бато бр. 30 ст.1

Контакт

тел. 077 908 404 || 070 328 474 || 078 269 949

lisiche@lionschool.mk