За сите заинтересирани за нашите услуги, пополнете ја online апликацијата на следниов линк...

ДОБРЕДОЈДОВТЕ ПРВАЧИЊА!

Создадено на Недела, 31 Август 2014

За сите новозапишани првачиња 1 рата гратис и 50% попуст на учебниците!

Училиште Аеродром

Адреса

бул. Јане Сандански бр. 62 влез 1 ст.1

Контакт

тел. 070 328 474 

aerodrom@lionschool.mk

Училиште Н. Лисиче

Адреса

бул. Видое Смилевски Бато бр. 30 ст.1

Контакт

тел. 077 908 404 || 070 328 474 || 078 269 949

lisiche@lionschool.mk