За сите заинтересирани за нашите услуги, пополнете ја online апликацијата на следниов линк...

УПИСИ ВО УЧЕБНА ГОДИНА 2014/15

Создадено на Недела, 31 Август 2014

Уписи во новата учебна година 2014/15 од 01.09. до 17. 09. 2014 секој работен ден од 14.00 до 20.00 часот во просториите на училиштата.

Училиште Аеродром

Адреса

бул. Јане Сандански бр. 62 влез 1 ст.1

Контакт

тел. 070 328 474 

aerodrom@lionschool.mk

Училиште Н. Лисиче

Адреса

бул. Видое Смилевски Бато бр. 30 ст.1

Контакт

тел. 077 908 404 || 070 328 474 || 078 269 949

lisiche@lionschool.mk