За сите заинтересирани за нашите услуги, пополнете ја online апликацијата на следниов линк...

СУПЕРИНТЕНЗИВНИ КУРСЕВИ

Создадено на Понеделник, 24 Февруари 2014
ОД 25.02. ДО 15.03. ПРОЛЕТНИ УПИСИ! СУПЕРИНТЕНЗИВНИ КУРСЕВИ ЗА ВОЗРАСНИ ПО АНГЛИСКИ, ШПАНСКИ И ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК.

Повеќе...

Училиште Аеродром

Адреса

бул. Јане Сандански бр. 62 влез 1 ст.1

Контакт

тел. 070 328 474 

aerodrom@lionschool.mk

Училиште Н. Лисиче

Адреса

бул. Видое Смилевски Бато бр. 30 ст.1

Контакт

тел. 077 908 404 || 070 328 474 || 078 269 949

lisiche@lionschool.mk